Ciklus radionica "Naučilica"

naucilica 2019Približavanjem kraja školske godine intenziviraju se problemi djece koja imaju teškoća u savladavanju školskog gradiva. Postoji određeni broj djece koja, unatoč velikim naporima, ne uspijevaju lako savladati gradivo niti ga uspješno prezentirati u školi u pismenom ili usmenom obliku. Djeca u takvim slučajevima dugoročno gube volju za učenjem i školom, a frustracija roditelja raste jer žele djetetu pomoći, a ne znaju kako.

Imajući u vidu činjenicu da je uspješno učenje vještina koja se može savladati i unaprijediti kroz praktičnu primjenu i metodu vježbe, u Iskri smo razvili ciklus radionica pod nazivom „Naučilica“
Radionice su stručno vođene, a sadržaj programa je osmišljen na podlozi psihopedagoškog interaktivnog pristupa s direktnom praktičnim primjenom obrade gradiva i izrade mentalnih mapa.

Djeca će na radionicama:

  • spoznati svoje jake strane u procesu učenja
  • naučiti kako učiti s razumijevanjem
  • pobuditi unutarnju želju i motivaciju za učenje
  • naučiti pisati natuknice i primijeniti metodu „ pogled odozgo“
  • otkriti svoju najbolju strategiju učenja
  • naučiti izrađivati mentalne mape i razviti koncentraciju za vrijeme učenja

Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta u dobi od 9 do 13 godina. Održavaju se u maloj grupi od 3 do 6 djece.

Termini održavanja:

16.3.2019. od 9 do 11 sati

30.3.2019. od 9 do 11 sati

13.4.2019. od 9 do 11 sati

Mjesto održavanja: Ured Iskre, Rimski put 31 (dolazna autobusna stanica iz pravca glavnog kolodvora - kod bazena Jelkovec)

Cijena paketa od 3 radionice u trajanju od 6 sati iznosi 300 kuna

Nakon zaprimanja prijava, a najkasnije dva radna dana prije početka prve radionice, poslat ćemo na vašu e-mail adresu informaciju o mogućnosti sudjelovanja i predračun. Molimo da plaćanje kotizacije izvršite najkasnije dan prije održavanja radionice na žiro račun Iskre: IBAN HR8224840081103109160 / Raiffeisen Bank Austria. U opis plaćanja upišite naziv radionice i ime djeteta kojeg prijavljujete.

Za sve dodatne informacije, dodatna pitanja te prijave slobodno nam se obratite na:
mobitel: 098/322-289 ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

S radošću vas očekujemo!

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…