Iskra - Centar za edukaciju i savjetovanje

Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje je udruga koju su osnovali entuzijasti i profesionalci pomagačkih struka s ciljem mijenjanja društva u kojem žive. Kako to kanimo postići? Smatramo da dobrobit i razvoj društva ovise o mentalnom zdravlju pojedinaca koji u njemu žive i djeluju. Psihički zdravi i zadovoljni pojedinci su produktivni i pozitivno doprinose svojoj zajednici. Rana iskustva odrastanja značajno oblikuju pojedince i određuju njihovo mentalno zdravlje u odrasloj dobi. Zato Iskra pruža podršku i pomoć obiteljima - svih sastava i veličina – i pojedincima koji je čine.

Život je sve brži i izazovniji, sve je više zahtjeva i prepreka koje trebamo savladati. Često smo opterećeni i pod stresom, zato katkad izgubimo iz vida ono što je važno – njegovanje odnosa s ljudima s kojima živimo, svojom obitelji. Iskra pruža potporu, podršku i stručni savjet obiteljima i pomaže im da uspostave i njeguju tople, bliske i podržavajuće odnose i stvaraju pozitivnu obiteljsku atmosferu u kojoj djeca odrastaju u zdrave i sretne odrasle osobe, a roditelji žive sretnim i ispunjenim životom – njeguju zdrave i zadovoljavajuće partnerske odnose i odnose s djecom, imaju dobre odnose s prijateljima i drugim važnim osobama, ostvaruju uspješnu radnu ulogu i zadovoljni su provođenjem svojeg slobodnog vremena.

Ako to želite za sebe i svoju obitelj, Iskra je pravo mjesto za Vas.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…