Stilovi odgoja djece i dječje psihološke potrebe

Utorak, 12 Veljača 2019,  6:00 -  7:30

Hitovi : 25
 

Dragi roditelji,

Roditeljstvo predstavlja jednu od najzahtjevnijih i najintenzivnijih uloga u životu. Očekivanja od roditelja sve više rastu i svima ponekad treba podrška i pomoć.

U Iskri provodimo niz projekta i aktivnosti  namijenjenih roditeljima u lokalnoj zajednici;  nastojimo ih osnažiti  u njihovoj roditeljskoj ulozi.

Tako  nastavljamo i ove godine i pozivamo Vas da se prijavite na novi ciklus radionica.

Roditelji će na radionicama imati priliku steći nove uvide i spoznaje o odgojnim metodama, unaprijediti svoju komunikaciju i ponašanje prema djeci, dobiti savjete i pomoć u poboljšanju odnosa sa svojim djetetom. Jedan od dobrobiti je i mogućnosti iskustveno kroz vježbe poraditi na aktivnom slušanju, rješavanju problema te čuti i druge roditelje i njihovo iskustvo u odgoju djece te na taj način i mogućnost stvaranja mreže podrške među roditeljima, te lakše i sigurnije doći do rješenja roditeljske dileme ili problema.

Radionice se održavaju u uredu Iskre, Rimski put 31, Sesvete (Novi Jelkovec),

Voditeljica: Željka Mazzi, realitetna psihoterapeutkinja, NLP Advance praktičarka.

Radionice provodimo uz potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Radionice za roditelje su besplatne, a prijave su  obavezne  jer je broj mjesta ograničen.

Prijave primamo do 24. siječnja 2019. na sljedeće kontakte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 098 322-289.

:

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…