Radionice za samozapošljavanje

Želite li biti poduzetni i sami sebi pomoći u ovo vrijeme visoke stope nezaposlenosti? Iskra Vas poziva na radionice socijalnog poduzetništva koje organizira besplatno za mlade nezaposlene osobe u dobi od 15 do 30 godina. 

radionice soc poduzetnistvoRadionice će Vam pružiti osnovna znanja o socijalnom poduzetništvu, mogućnostima udruživanja i samozapošljavanja, metodama razrade poslovnih ideja i izrade poslovnog plana te vlastite prezentacije poslodavcima – pisanje životopisa, motivacijskog pisma i ponašanje na razgovoru za posao. Iskra provodi radionice u sklopu projekta „Mladi i poduzetni“ koji se odvija uz potporu Grada Zagreba, Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.


Radionice će se održavati u uredu Iskre – CES, Rimski put 31 (zgrada Instrumentarije, prizemlje) prema slijedećem rasporedu:
1. Socijalno poduzetništvo – što je to?, 21. siječnja, 10:00 – 12:00h
2. Kako se (samo)zaposliti, 28. siječnja, 10:00 – 12:00h
3. Kako do ideje za posao i što s njom dalje?, 04. veljače, 10:00 – 12:00h
4. Mali vodič kroz potragu za poslom, 11. veljače, 10:00 – 12:00h

Za sudjelovanje na radionicama možete se prijaviti ispunjavanjem prijavnice na sljedećoj adresi: http://goo.gl/forms/CtZcwA4mU9 

Broj mjesta je ograničen tako da požurite s prijavom! Prednost će imati mlade nezaposlene osobe, a rok za prijavu je 20. siječnja.

Za više informacija slobodno se javite na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na tel:01/3381-772.

 

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…