Telefonsko savjetovanje

telefonsko savjetovanje

Naše savjetovalište u Iskri je sada zbog novonastale situacije zatvoreno. Međutim, mi radimo on-line iz kućnog ureda i stojimo na usluzi našim starim i novim korisnicima.
Telefonska linija za psihološku podršku u ovoj izvanrednoj situaciji borbe sa coronavirusom i organizacije svakodnevnog života je otvorena.
 
Ukoliko imate psiholoških teškoća, imate potrebu porazgovarati, treba vam stručni savjet i podrška vezano uz svakodnevno funkcioniranje, djecu, obitelj ili vlastito zdravlje - slobodno nas nazovite od 9 do 13 sati na broj mobitela 098/322-289 i rado ćemo vam pomoći.
 
Možete nam i pisati na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i odgovorit ćemo vam čim prije na vašu poruku.
 
Savjetovanje provodi Željka Mazzi, mag. act soc., RT i NLP Advance terapeutkinja.
Osim toga, naša udruga ima rješenje o zadovoljavanju uvjeta za pružanje usluga savjetovanja izdano od strane Ministarstva za demografiju, obitelj mlade i soc. politiku.
 
Čuvajmo psihičko zdravlje i snagu i čuvajmo i podržavajmo jedni druge!

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…