Okrugli stol povodom Međunarodnog dana obitelji

Pozivamo Vas na okrugli stol koji će se održati u ponedjeljak 16. svibnja 2022. godine u hotelu International Zagreb, Miramarska 24 (dvorana Grand I) u periodu od 10 do 12 sati.

Okrugli stol  se organizira povodom Međunarodnog dana obitelji, a u sklopu projekta „Roditeljstvo u ogledalu“ kojeg u partnerstvu provodimo sa OŠ Luka Sesvete, a uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Projekt Roditeljstvo u ogledalu namijenjen je jednoroditeljskim obiteljima s ciljem pružanja pune podrške roditeljima u odgoju djece i prevladavanju izazova roditeljstva uzimajući u obzir da se u svakoj petoj obitelji u Hrvatskoj o djeci se brine samohrana majka ili otac, te da je broj jednoroditeljskih obitelji u Hrvatskoj u porastu.


Plan rada:

  • Predstavljanje projekta „Roditeljstvo u ogledalu“
  • Osvrt na partnerstvo, OŠ Luka
  • Iskustva korisnika projekta
  • Zaključci

Na okruglom stolu se očekuje sudjelovanje osnovnih škola i ustanova s područja Gradske četvrti Sesvete, kako bi se razmijenila iskustva, potrebe te potaknula zajednička suradnja i sinergijsko djelovanje s naglaskom na korištenje socijalnog kapitala zajednice kao važnog resursa za brzo i adekvatno postupanje prema obiteljima, a u skladu primjerima najbolje prakse.

Ljubazno molimo da dolazak potvrdite na ovu e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

S radošću Vas očekujemo.

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…