The team

 

Željka MazziŽeljka Mazzi

(needs translation)

Po struci magistra socijalnog rada, Željka je predsjednica i jedna od osnivačica Iskre. Ima bogato radno iskustvo u civilnom sektoru i psihosocijalnom radu s različitim skupinama korisnika –  djeca, obitelj, osobe s invaliditetom, mladi,  žene u nepovoljnom položaju, azilanti. Osim rada s korisnicima, Željka ima i bogato iskustvo u osmišljavanju, koordiniranju i vođenju programa i projekata. Upravo je rad u udrugama i civilnom sektoru obilježio najvećim dijelom Željkin profesionalni put tako da je osnivanje udruge Iskra bio logičan korak. Završila je niz dodatnih edukacija iz područja psihopedagoškog i savjetodavnog rada, edukaciju iz realitetne terapije i neurolingvističkog programiranja te edukaciju o radu s traumatiziranim osobama i zlostavljanom djecom. Držala je treninge i seminare za udruge diljem Hrvatske, a rado drži predavanja i seminare za opću i stručnu javnost. Kreirala je, pokrenula i vodila  više od 20 progrma/projekata u organizacijma civilnog društva. U Iskri je zaposlena na radnom mjestu programske koordinatorice.


zaposlenik ladaLada Bihler

(needs translation)

Diplomirana psihologinja, u Iskri je zaposlena kao stručna suradnica na projektima udruge. Prva iskustva u radu stekla je u području kliničke psihologije u radu s osobama sa psihičkim poteškoćama. Volontirala je s djecom predškolske i osnovnoškolske dobi te s osobama starije životne dobi. U Iskri je stekla iskustva u grupnom radu s nezaposlenim ženama, djecom i mladima, a svakodnevno je i potpora radu udruge te sudjeluje u kreiranju i pisanju novih Iskrinih projekata i usluga. Dodatno se educirala u području samozapošljavanja i poduzetništva, projektnog planiranja i pisanja, savjetodavnog rada, metoda psihosocijalnog grupnog rada, rada s djecom i mladima te iz metoda psihološke procjene. Budući da nikad niste gotovi s učenjem i profesionalnim i osobnim razvojem, i dalje se kontinuirano educira i usavršava. Trenutno je u edukaciji iz integrativne psihoterapije. Ljubav prema području mentalnog zravlja i želja da njezinu zajednicu čine zdravi i zadovoljni pojedinci glavna joj je motivacija za rad u civilnom sektoru i provođenje različitih projekata za zajednicu. Zaposlena je na radnom mjestu stručne suradnice.


VANJSKI SURADNICI:

U Iskri se pojedine programske aktivnosti angažiraju vanjski stručnjaci (psiholozi, pedagozi, profesori i gosti predavači).

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…