Bajkom kroz život

bajkom kroz zivot 2019Dragi roditelji,

U Iskri smo, želeći iskoristiti beskrajne dobrobiti bajki i priča te nedirekitvne dječje igre, osmislili paket radionica pod nazivom „Bajkom kroz život“.
Bajkom kroz život su interaktivne radionice na kojima djeca slušaju i čitaju bajke, a potom ih kroz igru glumom oživljavaju i prorađuju. Na taj način djeca kroz književne zaplete i metafore razmišljaju o svojoj svakodnevici, razvijaju komunikaciju, uče i kako prepoznati svoje emocije, te emocije i potrebe drugih. Cjelokupno interaktivno iskustvo pomaže djeci na nedirektivan način poštivati granice i pravila, razvijati samodisciplinu i jačati samopouzdanje i ostvarivati uspješniju interakciju s drugom djecom i odraslima.

Radionice jačaju osobne snage djeteta, vjeru u sebe i kroz igru i ohrabrenje potpomažu optimalan dječji rast.

Radionice su prilagođene i namijenjene djeci u dobi od 7 do 10 godina, a odvijaju se pod stručnim vodstvom u maloj grupi od 3 do 7 djece.

Voditeljica: Željka Mazzi, realitetna terapeutkinja, NLP Advance praktičarka, edukatnica iz primjene terapije igrom u radu s djecom. Više od dva desetljeća intenzivno radi s djecom i roditeljima na uspostavljanju optimalnog dječjeg razvoja i/ili otklanjanju psihosocijalnih teškoća u svakodnevnom funkcioniranju u obitelji.

Mjesto provedbe radionica: Ured Iskre – Rimski put 31, Sesvete

Termini:

22.5.2019. od 17 do 18:30 sati
29.5.2019. od 17 do 18:30 sati
5.6.2019. od 17 do 18:30 sati
12.6.2019. od 17 do 18:30 sati
19.6.2019. od 17 do 18:30

Cijena paketa radionica od 10 školskih sati iznosi 400 kn.

Nakon zaprimanja prijava, a najkasnije dva radna dana prije početka prve radionice, poslat ćemo na vašu e-mail adresu informaciju o mogućnosti sudjelovanja i predračun. Molimo da plaćanje kotizacije izvršite najkasnije dan prije održavanja radionice na žiro račun Iskre: IBAN HR8224840081103109160 / Raiffeisen Bank Austria. U opis plaćanja upišite naziv radionice „Bajkom kroz život“ i navedite ime djeteta kojeg prijavljujete.

Za sva vaša pitanja, dodatne informacije i prijave slobodno nas kontaktirajte na mob.: 098/322-289 i/ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…