Nove radionice za roditelje u Iskri!

Ciklus radionica za roditelje.

 

Dragi roditelji,

Roditeljstvo predstavlja jednu od najzahtjevnijih i najintenzivnijih uloga u životu. Očekivanja od roditelja sve više rastu i svima ponekad treba podrška i pomoć.

U Iskri provodimo niz projekta i aktivnosti namijenjenih roditeljima u lokalnoj zajednici; nastojimo ih osnažiti u njihovoj roditeljskoj ulozi.

Tako nastavljamo i ove godine i pozivamo Vas da se prijavite na novi ciklus radionica.

Roditelji će na radionicama imati priliku steći nove uvide i spoznaje o odgojnim metodama, unaprijediti svoju komunikaciju i ponašanje prema djeci, dobiti savjete i pomoć u poboljšanju odnosa sa svojim djetetom. Jedan od dobrobiti je i mogućnosti iskustveno kroz vježbe poraditi na aktivnom slušanju, rješavanju problema te čuti i druge roditelje i njihovo iskustvo u odgoju djece te na taj način i mogućnost stvaranja mreže podrške među roditeljima, te lakše i sigurnije doći do rješenja roditeljske dileme ili problema.

Radionice se održavaju u uredu Iskre, Rimski put 31, Sesvete (Novi Jelkovec), prema ovom rasporedu:

18.5.2021. Osnove obiteljske komunikacije
18:00 – 19:30
 
25.5.2021. Emocionalni i socijalni razvoj djece
18:00 – 19:30
 
1.6.2021. Stilovi odgoja djece i dječje psihološke potrebe
18:00 – 19:30
 
8.6.2021. Postavljanje granica u odgoju djece
18:00 – 19:30
 
15.6.2021. Razvoj samopouzdanja kod djece
18:00 – 19:30
 

Voditeljica: Željka Mazzi, realitetna psihoterapeutkinja, NLP Advance praktičarka.

Radionice provodimo uz potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionice za roditelje su besplatne, a prijave su obavezne jer je broj mjesta ograničen. Prijave primamo do. 17. svibnja 2021. na sljedeće kontakte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 098 322-289.

S radošću Vas očekujemo!

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…