Dani otvorenih vrata udruga 2021.

Pozivamo sve zainteresirane!

 

Na „Dane otvorenih vrata udruga 2021“ pozivamo sve zainteresirane u Centar Iskra. Dobrodošli ste upoznati Iskrin tim, informirati se o načinima uključivanja u različite projektne aktivnosti i saznati što smo sve postigli unutar 16 godina djelovanja udruge. Sve navedeno želimo da bude u opuštenoj atmosferi i kroz kreativno druženje. Na radionici „Perlice ljeta“ izrađujemo modne dodatke koji će uljepšavati ljetne odjevne kombinacije. Materijal za radionicu je osiguran, a kreativne uratke djeca i roditelje zadržavaju za sebe! 

Radujemo se vašem dolasku!

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…