Ruže za žene

Dijelimo ruže u City Centru One East!

 

U četvrtak 25. studenog 2021. u periodu od 9 do 15 sati održat će se socijalna akcija podjele besplatnih ruža ženama u City Centru one East (-1 razina) povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Podjela ruža i promotivnih letaka je dio projekta „Savjetovalište za obiteljske odnose“ kojeg Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje provodi na području Sesveta, a namijenjen je ženama i djeci koji trpe nasilje.

Ovom akcijom želimo skrenuti pozornost javnosti na činjenicu o visokoj stopi nasilja u obitelji i porastu broja ubijenih žena od strane partnera i najbližih članova obitelji u posljednje dvije godine. Pandemija korona virusa još dodatno pogoršava situaciju i doprinosi i većem porastu nasilja unutar četiri zida u obitelji.

Partner u provedbi ovog projekta je Centar za socijalnu skrb Zagreb, a projekt podupire Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Podjela ruža prolaznicama i kupcima u City centru one East odvijat će se uz poštivanje epidemioloških mjera.

Stoga svratite po ružu i detaljnije informacije od naših ljubaznih djelatnika o tome kako svi zajedno možemo doprinositi smanjenju i iskorjenjivanju nasilja u obitelji i nasilja među ženama.

Ovim putem zahvaljujemo City Centru one East na besplatnom ustupanju poslovnog prostora za ovu socijalnu akciju.

S radošću vas očekujemo!

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…