Svjetski putnici dolaze u Iskru - Portugal 6.12.2021. u 18 sati

Novo putovanje, nova prezentacija ...

Dragi prijatelji,
Prezentacije putovanja se nastavljaju. Sljedeće odredište je Portugal.
Volonterka Magdalena Gilja podijelit će s nama svoja iskustva sa studenetske razmjene provedene u Portugalu.  Prezentaciju će ispuniti razni doživljaji, bilo da je riječ o glavnom gradu Lisabonu, običajima ili iskustvima s Portugalcima kao srdačnim narodom.

Neka vas prezentacije inspiriraju i pruže motiv za posjećivanje novih mjesta.  Molimo svoj dolazak najavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prezentacije se odvija uz poštivanje epidemioloških mjera.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…