Radionice za djecu – druženje, zabava i socijalne vještine

Iskra pokreće ciklus radionica za djecu subotom u lokalnoj zajednici Novi Jelkovec. Radionicama želimo potaknuti razvoj i unaprjeđivanje dječjih potencijala, komunikacijskih vještina, ovladavanja emocijama te sposobnosti prilagodbe svakodnevnim obavezama i izazovima.

Radionice su namijenjene djeci 5. i 6. razreda, a vode ih psihologinja Jelena Okroša i pedagoginja Barbara Arić.

radionice za djecudruženje zabava socijalne vještineRadionice su dio projekta „Iskra centar za obitelj i zajednicu“. Projekt "Iskra centar za obitelj i zajednicu" provodimo u parnerstvu s KGZ - Knjižnicom Jelkovec i OŠ Jelkovec. Grupa za razvoj socijalnih vještina odvija se jedan puta tjedno u Knjižnici Jelkovec. Djeca unapređuju svoje

vještine komunikacije, samoprezentacije, empatije i suradnje – vještine važne za sretan život. Zahvaljujući potpori Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, aktivnosti su za djecu besplatne.

Za radionice nije potrebno ništa više od dobre volje djeteta i suglasnosti roditelja. Pozivamo roditelje koji bi željeli svoje dijete uključiti u radionice da nam se jave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098/322-289.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…