Telefonsko savjetovanje

telefonsko savjetovanje

Naše savjetovalište u Iskri je sada zbog novonastale situacije zatvoreno. Međutim, mi radimo on-line iz kućnog ureda i stojimo na usluzi našim starim i novim korisnicima.
Telefonska linija za psihološku podršku u ovoj izvanrednoj situaciji borbe sa coronavirusom i organizacije svakodnevnog života je otvorena.
 
Ukoliko imate psiholoških teškoća, imate potrebu porazgovarati, treba vam stručni savjet i podrška vezano uz svakodnevno funkcioniranje, djecu, obitelj ili vlastito zdravlje - slobodno nas nazovite od 9 do 13 sati na broj mobitela 098/322-289 i rado ćemo vam pomoći.
 
Možete nam i pisati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i odgovorit ćemo vam čim prije na vašu poruku.
 
Savjetovanje provodi Željka Mazzi, mag. act soc., RT i NLP Advance terapeutkinja.
Osim toga, naša udruga ima rješenje o zadovoljavanju uvjeta za pružanje usluga savjetovanja izdano od strane Ministarstva za demografiju, obitelj mlade i soc. politiku.
 
Čuvajmo psihičko zdravlje i snagu i čuvajmo i podržavajmo jedni druge!

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…