Okrugli stol povodom Međunarodnog dana obitelji

Pozivamo Vas na okrugli stol koji će se održati u ponedjeljak 16. svibnja 2022. godine u hotelu International Zagreb, Miramarska 24 (dvorana Grand I) u periodu od 10 do 12 sati.

Okrugli stol  se organizira povodom Međunarodnog dana obitelji, a u sklopu projekta „Roditeljstvo u ogledalu“ kojeg u partnerstvu provodimo sa OŠ Luka Sesvete, a uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Projekt Roditeljstvo u ogledalu namijenjen je jednoroditeljskim obiteljima s ciljem pružanja pune podrške roditeljima u odgoju djece i prevladavanju izazova roditeljstva uzimajući u obzir da se u svakoj petoj obitelji u Hrvatskoj o djeci se brine samohrana majka ili otac, te da je broj jednoroditeljskih obitelji u Hrvatskoj u porastu.


Plan rada:

  • Predstavljanje projekta „Roditeljstvo u ogledalu“
  • Osvrt na partnerstvo, OŠ Luka
  • Iskustva korisnika projekta
  • Zaključci

Na okruglom stolu se očekuje sudjelovanje osnovnih škola i ustanova s područja Gradske četvrti Sesvete, kako bi se razmijenila iskustva, potrebe te potaknula zajednička suradnja i sinergijsko djelovanje s naglaskom na korištenje socijalnog kapitala zajednice kao važnog resursa za brzo i adekvatno postupanje prema obiteljima, a u skladu primjerima najbolje prakse.

Ljubazno molimo da dolazak potvrdite na ovu e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

S radošću Vas očekujemo.

Ova mrežna stranica izrađena je u sklopu projekta "Žene okreću novu stranicu" kojeg provodi udruga Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje. Projekt i izradu stranice sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Iskre – Centra za edukaciju i savjetovanje. 

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…