Poziv na radionice!

Edukacija roditelja.

Dragi roditelji,

Roditeljstvo predstavlja jednu od najzahtjevnijih uloga u životu. Očekivanja od roditelja sve više rastu i svima ponekad treba podrška i pomoć. Roditeljima iz jednoroditeljskih obitelji odgoj djece je još izazovniji U Iskri pokrećemo novi projekt pod nazivom „Roditeljstvo u ogledalu“.

 Projekt je namijenjen jednoroditeljskim obiteljima; samohranim roditeljima, roditeljima koji nisu u braku ili izvanbračnoj zajednici te samostalno, bez drugog roditelja, skrbe o djetetu. Cilj projekta je pružiti podršku roditeljima u ostvarivanju njihove roditeljske uloge uz naglasak na psihološke aspekte samohranog roditeljstva.

Roditelji će na radionicama imati priliku steći nove uvide i spoznaje o odgojnim metodama, unaprijediti svoju komunikaciju i ponašanje prema djeci, dobiti savjete i pomoć u poboljšanju odnosa sa svojim djetetom. Jedan od dobrobiti je i mogućnosti iskustveno kroz vježbe poraditi na aktivnom slušanju, rješavanju problema te čuti i druge roditelje i njihovo iskustvo u odgoju djece te na taj način i mogućnost stvaranja mreže podrške među roditeljima, te lakše i sigurnije doći do rješenja roditeljske dileme ili problema.

Radionice se održavaju u uredu Iskre, Rimski put 31, Sesvete (Novi Jelkovec), prema ovom rasporedu: 

21.9.2021. Vještine jednoroditeljskog komuniciranja i uloga roditelja u odgoju djece
18:00 – 19:30
 
28.9.2021. Kako razviti socijalne i emocionalne kompetencije djece?
18:00 – 19:30
 
5.10.2021. Stilovi odgoja djece i dječje psihološke potrebe
18:00 – 19:30
 
12.10.2021. Utjecaj društvenih mreža na razvoj djece i postavljanje granica u odgoju
18:00 – 19:30
 
19.10.2021. Razvoj samopouzdanja kod djece
18:00 – 19:30
 
 Voditeljica: Željka Mazzi, realitetna psihoterapeutkinja, NLP Advance praktičarka.
Radionice provodimo uz potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.
Radionice za roditelje su besplatne. Prijave su  obavezne  jer je broj mjesta ograničen. Prijave su otvorene  do 17. rujna 2021. na sljedeće kontakte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefon 098 322-289. 
S radošću Vas očekujemo!

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…