Najava radionica o socijalnom poduzetništvu

Iskra najavljuje provođenje ciklusa od 4 edukativne radionice o samozapošljavanju, socijalnom poduzetništvu i predstavljanju poslodavcu. Radionice će se provoditi u siječnju i veljači 2016. godine, besplatne su za polaznike, a namijenjene su mladim nezaposlenim osobama i ostalima koje zanimaju navedene teme. Iskra provodi radionice u sklopu projekta "Mladi i poduzetni", a financira ga Grad Zagreb, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.

radionice soc poduzetnistvoProjekt je namijenjen mladim nezaposlenim osobama u dobi od 15 do 30 godina, a cilj projekta je omogućiti polaznicima da usvoje nova znanja i vještine i tako povećaju svoju zapošljivost. Edukativne radionice će pružiti osnovna znanja o socijalnom poduzetništvu, mogućnostima udruživanja, samozapošljavanja, metodama razrade poslovnih ideja i izrade poslovnog plana, pisanja životopisa te vlastite prezentacije poslodavcima. Ako ste zainteresirani za radionice, slobodno nam se javite na 098/322 289 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste na vrijeme saznali daljnje informacije o radionicama.

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…