Roditelji, trebate li podršku i pomoć?

Individualno savjetovanje za roditelje

S obzirom na zahtjevnost roditeljstva, nije neobično da mnogi roditelji često osjećaju preplavljenost i nemoć pred različitim situacijama s kojima se susreću u odgoju svoje djece. Danas su velika očekivanja od roditelja, a tu su i ostali životni izazovi i stresovi.

Nije čudno da mnogi od nas osjete potrebu za podrškom i pomoći. Iskra Vam nudi individualno savjetovanje kako biste podijelili sa stručnom osobom svoje brige vezane uz odgoj djece, situacije koje su Vam teške i dobili stručnu podršku i savjet.

Pozivamo roditelje koji imaju teškoću u odgoju djece, treba im stručni savjet, podrška ili mišljenje da nam se jave. Savjetovanja provode stručnjakinje iz područja društveno-humnističkih znanosti. Termin savjetovanja u ugodnoj i diskretnoj atmosferi možete rezervirati na slijedećim kontaktima: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili 098/322-289.

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…