Naučilica

S početkom školske godine počinju problemi djece koja imaju teškoća u savladavanju školskog gradiva. Upišite vaše školarce na stručno vođene radionice u kojima će spoznati svoje jake strane, naučiti kako učiti sa razumijevanjem, razviti unutarnju motivaciju za učenjem i još mnogo drugih vještina i znanja.

naucilicaS početkom školske godine počinju problemi djece koja imaju teškoća u savladavanju školskog gradiva. Postoji određeni broj djece koja, unatoč velikim naporima, ne uspijeva lako savladati gradivo niti ga uspješno prezentirati u školi u pismenom ili usmenom obliku. Djeca u takvim slučajevima dugoročno gube volju za učenjem i školom, a frustracija roditelja raste jer žele djetetu pomoći a ne znaju kako.

Imajući u vidu činjenicu da je uspješno učenje vještina koja se može savladati i unaprijediti kroz praktičnu primjenu i metodu vježbe, u Iskri smo razvili ciklus radionica pod nazivom „Naučilica

Radionice će biti stručno vođene, a sadržaj programa je osmišljen na podlozi psihopedagoških interaktivnog pristupa s pokaznom praktičnim primjenom obrade gradiva i izrade mentalnih mapa.

Djeca će na radionicama:

  • spoznati svoje jake strane u procesu učenja
  • naučiti kako učiti s razumijevanjem
  • pobuditi unutarnju želju i motivaciju za učenjem
  • naučiti pisati natuknice i primijeniti metodu „ pogled odozgo“
  • otkriti svoju najbolju strategiju učenja
  • naučiti izrađivati mentalne mape

Radionice su namijenjene djeci u dobi od 9 do 13 godina. Održavaju se u maloj grupi od 3 do 8 djece.

Sljedeći termini održavanja cikljusa radionica:

  • 13.10.2018. od 9 do 11 sati
  • 20.10.2018. od 9 do 11 sati
  • 27.10.2018 od 9 do 11 sati

Mjesto održavanja: Ured Iskre, Rimski put 31 

Cijena paketa od 3 radionice u trajanju od 6 sati iznosi 250 kuna

Za sve dodatne informacije, dodatna pitanja te prijave slobodno nam se obratite na:
mobitel: 098/322-289 ili na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Neka vaši školarci nauče učiti s interesom, oslanjajući se na vlastite snage i sposobnosti te sa samopouzdanjem prezentirati naučeno.

S radošću vas očekujemo!

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…