Željka MazziŽeljka Mazzi

Po struci magistra socijalnog rada, Željka je predsjednica i jedna od osnivačica Iskre. Ima bogato radno iskustvo u civilnom sektoru i psihosocijalnom radu s različitim skupinama korisnika –  djeca, obitelj, osobe s invaliditetom, mladi, žene u nepovoljnom položaju, azilanti. Osim rada s korisnicima, Željka ima i bogato iskustvo u osmišljavanju, koordiniranju i vođenju programa i projekata. Upravo je rad u udrugama i civilnom sektoru obilježio najvećim dijelom Željkin profesionalni put tako da je osnivanje udruge Iskra bio logičan korak. Završila je niz dodatnih edukacija iz područja psihopedagoškog i savjetodavnog rada, edukaciju iz Realitetne terapije i Neurolingvističkog programiranja te edukaciju o radu s traumatiziranim osobama i zlostavljanom djecom. Držala je treninge i seminare za udruge diljem Hrvatske, a rado drži predavanja i seminare za opću i stručnu javnost. Kreirala je, pokrenula i vodila više od 20 programa/projekata u organizacijama civilnog društva. Zaposlena je u Iskri na radnom mjestu programske koordinatorice.

VOLONTERI:

Iskra od svojih početaka podržava i njeguje volonterstvo. Dosad je u Iskri voloniralo više od 30 volontera. Iskrini vrijedni volonteri su čitali s djecom i tako im pomagali u usvajanju ljubavi prema knjizi i poboljšanju njihovih verbalnih sposobnosti, pružali su podršku mladim Romima da završe osnovnu školu, vodili su animacijske radionice za djecu i grupne aktivnosti za nezaposlene žene, pružali su pomoć u učenju te bili potpora radu udruge.

Mi izrazito cijenimo trud i zalaganje naših volontera, zato ih nastojimo uključiti u edukativne aktivnosti koje se održavaju u Iskri i pružiti im podršku u njihovom radu, stručni savjet, superviziju i nagradu za uloženi trud i vrijeme.

Volonteri su vrijedna pokretačka snaga Iskre i bez njih puno toga ne bismo uspjeli, zato im veliko hvala!

Naši volonteri su:

  • Lucija Mikić
  • Darija Pilski
  • Leo Mazzi
  • Matea Kršak
  • Lea Jagunić
  • Gabrijela Štimac

U Iskri se za pojedine programske aktivnosti angažiraju vanjski stručnjaci (psiholozi, pedagozi, profesori i gosti predavači).

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…