Podrška

Iskra - Centar za edukaciju i savjetovanje

Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje je udruga koju su osnovali entuzijasti i profesionalci pomagačkih struka s ciljem mijenjanja društva u kojem žive. Kako to kanimo postići? Smatramo da dobrobit i razvoj društva ovise o mentalnom zdravlju pojedinaca koji u njemu žive i djeluju. Psihički zdravi i zadovoljni pojedinci su produktivni i pozitivno doprinose svojoj zajednici. Rana iskustva odrastanja značajno oblikuju pojedince i određuju njihovo mentalno zdravlje u odrasloj dobi. Zato Iskra pruža podršku i pomoć obiteljima - svih sastava i veličina – i pojedincima koji je čine.

Život je sve brži i izazovniji, sve je više zahtjeva i prepreka koje trebamo savladati. Često smo opterećeni i pod stresom, zato katkad izgubimo iz vida ono što je važno – njegovanje odnosa s ljudima s kojima živimo, svojom obitelji. Iskra pruža potporu, podršku i stručni savjet obiteljima i pomaže im da uspostave i njeguju tople, bliske i podržavajuće odnose i stvaraju pozitivnu obiteljsku atmosferu u kojoj djeca odrastaju u zdrave i sretne odrasle osobe, a roditelji žive sretnim i ispunjenim životom – njeguju zdrave i zadovoljavajuće partnerske odnose i odnose s djecom, imaju dobre odnose s prijateljima i drugim važnim osobama, ostvaruju uspješnu radnu ulogu i zadovoljni su provođenjem svojeg slobodnog vremena.

Ako to želite za sebe i svoju obitelj, Iskra je pravo mjesto za Vas.

Doniraj

Radimo ovaj posao iz ljubavi prema ljudima i našoj zajednici, ali unatoč tome surova realnost je takva da nam trebaju financijska sredstva za održavanje aktivnosti udruge. Na kraju krajeva, i stručni tim Iskre mora od nečega živjeti! Zato Vas pozivamo da, ako možete, želite i mislite da vrijedi ono što Iskra radi, podržite naš rad i financijski.

To možete učiniti uplatom Vaše donacije na naš žiro račun: HR8224840081103109160

barcode donacije

Svim donatorima ćemo osobno zahvaliti i predočiti izvještaje o radu udruge kako biste bili mirni i sigurni da je Vaš novac iskorišten za nešto vrijedno i korisno i da njime pomažete svojoj zajednici. Iskra i njezini korisnici Vam zahvaljuju.

Volontiraj

Neupitne su vrijednosti volontiranja. Volonteri su zadovoljniji svojim životom i mentalno su zdraviji pojedinci. Upoznaju nove ljude i tako šire svoju socijalnu mrežu i poboljšavaju svoje socijalne vještine. Uče i usvajaju nova znanja i vještine, stječu nova iskustva koja doprinose njihovom osobnom i profesionalnom razvoju. Volontiranje ti može omogućiti stjecanje iskustava i znanja koja će ti pomoći u pronalasku zaposlenja na danšnjem vrlo kompetitivnom tržištu rada. Osjećat ćeš se korisno i vrijedno jer si nesebično pomogao/la nekome u tvojoj zajednici.

Zato, ako imaš slobodno vrijeme koje želiš uložiti u nešto vrijedno, javi nam se! Rado ćemo te angažirati. Kontakti: 098/322 289 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Podržite Iskru

Udruga se financira putem javnih natječaja koje objavljuju vladine institucije, nezavisne domaće i strane fondacije i ostale institucije.

Dio sredstava namičemo iz članarina ili kroz naš program savjetovanja i usluga.

Ukoliko želite financijski podržati naš rad, Vašu donaciju uplatite na naš žiro račun:

HR8224840081103109160 (Raiffeisen Bank Austria d.d.)

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…