Iskra - Centar za edukaciju i savjetovanje

Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje je udruga koju su osnovali entuzijasti i profesionalci pomagačkih struka s ciljem mijenjanja društva u kojem žive. Kako to kanimo postići? Smatramo da dobrobit i razvoj društva ovise o mentalnom zdravlju pojedinaca koji u njemu žive i djeluju. Psihički zdravi i zadovoljni pojedinci su produktivni i pozitivno doprinose svojoj zajednici. Rana iskustva odrastanja značajno oblikuju pojedince i određuju njihovo mentalno zdravlje u odrasloj dobi. Zato Iskra pruža podršku i pomoć obiteljima - svih sastava i veličina – i pojedincima koji je čine.

Život je sve brži i izazovniji, sve je više zahtjeva i prepreka koje trebamo savladati. Često smo opterećeni i pod stresom, zato katkad izgubimo iz vida ono što je važno – njegovanje odnosa s ljudima s kojima živimo, svojom obitelji. Iskra pruža potporu, podršku i stručni savjet obiteljima i pomaže im da uspostave i njeguju tople, bliske i podržavajuće odnose i stvaraju pozitivnu obiteljsku atmosferu u kojoj djeca odrastaju u zdrave i sretne odrasle osobe, a roditelji žive sretnim i ispunjenim životom – njeguju zdrave i zadovoljavajuće partnerske odnose i odnose s djecom, imaju dobre odnose s prijateljima i drugim važnim osobama, ostvaruju uspješnu radnu ulogu i zadovoljni su provođenjem svojeg slobodnog vremena.

Ako to želite za sebe i svoju obitelj, Iskra je pravo mjesto za Vas.

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…