Krizne intervencije u obitelji

krizne intervencije u obitelji 2016Srdačno Vas pozivamo na stručno predavanje „Krizne intervencije u obitelji“ koje će se održati u četvrtak, 20. listopada 2016. u 12 sati u multimedijskoj dvorani knjižnice Jelkovec, Vladimira Stahuljaka 3, Sesvete.

Predavanje će održati Nebojša Buđanovac, soc. pedagog i psihoterapeut s dugogodišnjim stručnim iskustvom rada s obiteljima, a posebice mladima s rizičnim ponašanjima.

Predavanje je namijenjeno roditeljima, stručnoj javnosti i svima koji se žele informirati o tome kako prepoznati krizu, te kako na vrijeme rješavati poteškoće i obiteljske probleme te na taj način prevenirati izdvajanje djece i mladih iz obitelji.

Predavanje je dio projekta „Roditeljstvo u ogledalu“ kojeg financijski podržava Ministarstvo socijalne politike i mladih. Ulaz je slobodan, a najava dolaska obavezna.

Molimo dolazak prijavite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob: 098/322-289 najkasnije do utorka 18. listopada 2016. do 10.00 sati. 

Broj mjesta na predavanju je ograničen, a redoslijed prijava bit će kriterij prihvaćanja prijave.

 

Knjižnica Jelkovec smještena je u sredini naselja Novi Jelkovec, u neposrednoj blizini zgrade bazena - a u njenoj blizini nalaze se i autobusne stanice za sve autobusne linije koje pristižu u naselje (281 Glavni kolodvor, 282 Sesvete, 279 Dubec).

Više infomacija na: Knjižnica Novi Jelkovec (info)

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…