Radionice "Čudesne čizmice"

2022 cudesne cizmice

Ako u posljednje vrijeme razmišljate o tome kako pomoći svome djetetu u svakodnevnom životu, na koji način mu dati kvalitetan poticaj za razvoj i odrastanje, onda ga slobodno prijavite na ciklus Čudesne čizmice - bajkovite radionice za djecu.

 

Čudesne čizmice – bajkovite radionice za djecu

Dragi roditelji,

Ako u posljednje vrijeme razmišljate o tome kako pomoći svome djetetu u svakodnevnom životu, na koji način mu dati kvalitetan poticaj za razvoj i odrastanje, onda ga slobodno prijavite na ciklus Čudesne čizmice - bajkovite radionice za djecu.

Radi se o ciklusu od 5 radionica namijenjenih djeci u dobi od 7 do 10 godina.

Dokazano je da čitanje bajki i priča uspješna tehnika koja iznimno pozitivno utječe na dječji razvoj. Kroz stručno vođenje bajke nježno pomažu djeci u pronalasku odgovora na unutarnja pitanja, na probleme i dileme koje se često stvaraju u malim glavama i spadaju u dio dječjeg odrastanja. Bajke i priče potiču dječju maštu, pozitivno raspoloženje i kroz zaplete i metafore nude izbore ponašanja djeci i moguća rješenja problema iz zamišljenog ili stvarnog svijeta.

Potaknuti pitanjima roditelja o odgoju i nerijetko težoj integraciji djece u razredu razvili smo paket radionica prilagođen izazovima i potrebama djece.

Na ovim vođenim radionicama djeca će slušati priče i bajke, a potom diskusijom, crtanjem, glumom i osmišljenim interaktivnim vježbama razrješavati situacije i sukobe iz priča. Na radionicama djeca će unaprjeđivati komunikaciju, prepoznavanje i kontrolu emocija, razvijati samodisciplinu i samopouzdanje i ostvarivati pozitivnu interakciju s drugom djecom.

Trajanje: Radionice se održavaju kroz ciklus od ukupno 5 susreta, jednom tjedno po 1h.

Termini:

  • 9.2.2023. od 17 do 18 sati.
  • 16.2.2023. od 17 do 18 sati
  • 23.2.2023. od 17 do 18 sati
  • 2.3.2023. od 17 do 18 sati
  • 9.3.2023. od 17 do 18 sati

Veličina grupe: Radionice će se odvijati u malim grupama od 5 do 8 djece.

Mjesto provedbe radionica: Ured Iskre – Trakošćanska 28 (II kat), Sesvete

Cijena jednog ciklusa: 60 €

Molimo da plaćanje kotizacije izvrši se na žiro račun Iskre: IBAN HR8224840081103109160 / Raiffeisen Bank Austria.
Sljedeći bar-kod možete skenirati u vašoj aplikaciji za uplate ako vam je tako lakše.

U opis plaćanja upišite: ime djeteta – bajkovite radionice

2022 cudesne cizmice barcode

Za sve dodatne informacije i prijave nas kontaktirajte na mob.: 099/487-9454 i/ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

europe flag

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Top
Za što bolje korisničko iskustvo, ova internet stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pritiskom gumba "Prihvaćam kolačiće" slažete se sa korištenjem kolačića. More details…